Bel ons: 0172-420111

OVER ONS

Lees meer over ons familiebedrijf Pigeon Express Couries B.V.

OVER ONS

Pigeon Express Couriers bestaat al sinds 1988 en is een echt familiebedrijf. Onze lijnen zijn kort, waardoor we zeer flexibel en direct op uw logistieke wensen kunnen ingaan. Wij doen wat wij beloven!

Onze koeriersdienst draait om de kwaliteit, dit is bij ons prioriteit één. Derhalve durven wij te stellen dat wij uw logistieke opdracht snel en effectief kunnen verwerken, waar en op welk moment dan ook. Wilt u onze service ervaren? Neem dan contact met ons op.

Ons wagenpark is up-to-date en technisch uitstekend onderhouden. We beschikken over 4 verschillende type auto’s, afhankelijk van het te vervoeren volume. Pakketzendingen vervoeren wij via Packs. Packs is één van de meest concurrende en klantgerichte dienstverleners met een dekkend distributienetwerk binnen Nederland en wij zijn hier 1 van.

ONZE SERVICES

Kwaliteit

Wij garanderen u kwaliteit. P.E.C. streeft er naar om uw zending zorgvuldig van A naar B te vervoeren. Uw zending wordt rechtstreeks geleverd.

Vertrouwde diensten

Onze diensten zijn vertrouwd. Pigeon Express Couriers B.V. is een familie bedrijf dat aks sinds 1988 bestaat en gespecialiseerd is in de koeriersdienst.

Snelheid

Een snelle bezorging is onze standaard service. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd.

Scroll to top