Bel ons: 0172-420111

ONZE DIENSTEN

Wij staan voor u klaar!

bekijk hieronder wat we te bieden hebben en wat onze services zijn.

DIRECT SERVICE

Met direct service wordt uw zending bedoeld. Van een envelop to maximaal 8 europallets die door geheel Europa per koerier geleverd kan worden tegen een kilometer tarief. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd. Onze koerier rijdt speciaal en alleen voor uw opdracht.

Uw goederen gaan rechtstreeks naar de ontvanger en worden niet overgeheveld in andere bezorgwagens: We houden alles in eigen hand. Op die manier kunnen wij u een 100% aangetekende aflevergarantie garanderen. U krijgt zoals u van ons gewend bent een bevestiging per e-mail met daarin de tijd waarop de zending is geleverd en de naam van degene die de ontvangst ondertekent.

PAKKETDIENST

U krijg een aanspreekpunt voor al uw verzendingen. In overleg spreken wij een afhaal dag en tijdstip af, dit kan ad hoc middels een telefoontje met onze klantenservice, echter ook een regelmatig karakter hebben middels vooraf vastgestelde afspraken.

Voor het verzendklaar maken van uw zendingen krijgt u een logincode. met behulp van deze applicatie kunt u eenvoudig de benodigde verzendetiketten aanmaken. Bovendien kunt u via deze site al uw zendingen live volgen. Verzending door heel europa is mogelijk. De tarieven zijn op aanvraag beschikbaar via 0172-441854 of pakketdienst@p-e-c.nl.

ONZE SERVICES

Kwaliteit

Wij garanderen u kwaliteit. P.E.C. streeft er naar om uw zending zorgvuldig van A naar B te vervoeren. Uw zending wordt rechtstreeks geleverd.

Vertrouwde diensten

Onze diensten zijn vertrouwd. Pigeon Express Couriers B.V. is een familie bedrijf dat aks sinds 1988 bestaat en gespecialiseerd is in de koeriersdienst.

Snelheid

Een snelle bezorging is onze standaard service. Uw opdracht wordt gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afgeleverd.

Scroll to top